Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

TAXI DE PIJL

"Altijd Op Tijd, Altijd Betrouwbaar - Uw Taxi Service"

Luchthavenvervoer

Taxi De Pijl

Relax op reis service.

Je herkent het wel… Je vertrekt binnenkort op reis, maar hoe kom je gemakkelijk op de luchthaven? Met het openbaar vervoer sleuren met je bagage? Zelf rijden en je auto op de dure parking achterlaten? Familie of vrienden lastigvallen? En wat als je een vroege of late vlucht hebt? Of met meerdere personen reist en al die bagage moet meenemen? Heb je ooit al eens nagedacht over Taxi De Pijl?

Als je regelmatig reist, is het steeds een gedoe om iemand te vinden die je naar de luchthaven kan brengen. Luchthavenvervoer is de perfecte oplossing. Met Taxi De Pijl vertrek je volledig ontspannen op vakantie. De taxichauffeur haalt je op tijd thuis op. Geen familie of vrienden lastigvallen en de chauffeur brengt je direct naar de luchthaven. Geen filestress onderweg, want je zit niet zelf achter het stuur. De chauffeur kent de weg naar de luchthaven als zijn broekzak en zet je af vlak voor de terminal, zonder gesleur met bagage.

Met Taxi De Pijl hoef je je geen zorgen te maken over vermoeid achter het stuur kruipen na een lange reis. Je hoeft niet zelf naar huis te rijden en kunt rekenen op een professionele chauffeur die je veilig thuis brengt, overal in België. Jij kunt tijdens de rit ontspannen op de achterbank van de comfortabele luchthaventaxi. Zo verleng je je vakantiegevoel nog een beetje langer.

RESERVEER VANDAAG NOG UW TAXI NAAR DE LUCHTHAVEN.

    Antwerpen (65 Euro)Zaventem (57.50 Euro)Charleroi (207 Euro)

    booking process_1
    (*) Je kan ook opgehaald worden buiten de Stad Mechelen, in dat geval zullen er bijkomende kosten worden aangerekend.
    (**) Je kan contant betalen of via bancontact, visa & mastercard.